AKTUALNO

8. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 15.05. - 17.05.2015 → link

Blog
utorak, kolovoz 4, 2015
Turnir je odigran u nedjelju 09. kolovoza sa početkom u 10:00 sati, na atraktivnoj lokaciji u novom izletištu "Vila Toplissa".

REZULTATI

DETALJI 

                                  

sahuvz @ 08:44 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, svibanj 18, 2015
Od 15.-17. svibnja, na 8. openu za mlade prvi puta su odigrana 3 turnira: juniorski, U16 i U13. nastupilo je ukupno 80 sudionika iz 25 klubova iz Hrvatske i Slovenije.

Pobjednik juniorskog turnira je Jančikić Matija iz ŠK Sloboda, Mihovljan, na A-turniru (U16) najbolji je bio Kukas Oliver iz ŠK Oroslavje, a pobjednik B-turnira (U-13) je Winkler Sven iz ŠK Zaprešić.

Od sudionika iz Varaždinske županije, Domagoj Hostnjak iz ŠŠK Mladost V.Toplice zauzeo je 3. mjesto na juniorskom turniru, a medalje za ostale najbolje plasirane igrače iz naše županije primili su: Hrenić Dario na juniorskom, Štuljan Mihael na U16, obojica iz ŠŠK Marof, Novi Marof, te Borna Matkun i Antonella Klekar oboje iz iz ŠŠK Mladost V.Toplice na U13 turniru.

Podijeljeno je 9 pehara i 16 medalje, a popis nagrađenih nalazi se OVDJEOvim putem zahvaljujemo vjernim donatorima, a to su: Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju V. Toplice, "Bernarda" d.o.o. Puščine, "Comet" d.o.o. Novi Marof, Hrvatski šahovski savez i domaćinu Osnovnoj školi "A. i I. Kukuljevića".

                                                 

                                                 

više slika

sahuvz @ 08:12 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, svibanj 1, 2015
U organizaciji Osnovne škole "Gustav Krklec" Maruševec, odnosno učitelja Mihael Vurušića i ŠU "Metalac" iz Ladanja Donjeg, u područnoj školi u Druškovcu održan je kadetski turnir za najmlađe uzraste. Igralo se 7 kola po tempu od 15 minuta po partiji, a natjecalo se ukupno 40 igrača iz 6 klubova/mjesta; po tri iz Varaždinske i Međimurske županije. Turnir je bio namijenjen najmlađim uzrastima i početnicima, te je s obzirom na odaziv, prikazanu igru, turnirsku atnosferu i organizaciju u potpunosti uspio. Bilo bi odlično kada bi se održao i sljedeće godine uz još veći odaziv iz naše županije. Pobjednik turnira je Hrvoje Hostnjak iz ŠŠK "Mladost" Var. Toplice.

REZULTATI

                       

                       

još slika

sahuvz @ 12:38 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, ožujak 17, 2015
U Varaždinskim Toplicama, u subotu 21.03.2015. započinje prvi krug kadetskih liga regije centar. Ove godine iz naše županije sudjeluju 3 ekipe: 

Mladost I, Var. Toplice - 2. liga

Mladost II, Var. Toplice - 3. liga

ŠD Varaždin - 4. liga

Svi detalji OVDJE

sahuvz @ 13:07 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, ožujak 10, 2015
Prilog

REZULTATI:  JUNIORSKI TURNIR,   A-TURNIR,   B-TURNIR

SLIKE

PRAVILNIK TURNIRA

POVIJEST TURNIRA

KARTA

SMJEŠTAJ
                             

sahuvz @ 14:47 |Komentiraj | Komentari: 0