AKTUALNO

7. otvoreno kadetsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 23.05. - 25.05.2014link

Blog
četvrtak, listopad 23, 2014
Udruga šahovskih sudaca, ogranak Sjever organizirati će seminar za stjecanje zvanja šahovskih sudaca klupskog, županijskog, te državnog ranga.    

Seminar će se održati od 14. do 16. studenog 2014. godine.

Mjesto održavanja seminara odrediti će se naknadno, vodeći računa da bude bliže većini prijavljenih kandidata. 

Svi detalji OVDJE
sahuvz @ 10:45 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, rujan 14, 2014
Ove je godine šahovska simultanka održana u prostorijama TTS centra na Slobodi zbog vremenskih uvjeta. FIDE majstor Ladislav Havaš dr. sc. pobijedio je rezultatom 11 prema 3. Jedinu pobjedu uspio je ostvariti Makar Valentino, dok su remizirale Špiranec Noemi i Španić Đurđa, te Kelava Josip i Špiranec Lovro.

sahuvz @ 18:38 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, rujan 8, 2014
Tradicionalna šahovska simultanka na glavnom gradskom trgu Korzu planirana je za nedjelju 14. 9. 2014. s početkom u 10 sati. Ove će godine izvoditelj simultanke biti FIDE majstor Ladislav Havaš, a za sve dodatne informacije i prijave za igranje zovite na 091/ 212 7164, Miljenko Kelemen.

sahuvz @ 16:48 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, svibanj 26, 2014
Pobjednici 7. opena su Livaić Leon iz HAŠK „Mladost“ Zagreb u A turniru i Kukas Oliver iz ŠK Oroslavje u B turniru.

           

Osim pehara za prvo troje natjecatelja u oba turnira, te predmetnih nagrada koje su primili svi sudionici, podijeljeno je i 12 medalja i to za:

- najuspješnije kadetkinje Kupek Lorena iz ŠK Ban Jelačić Zaprešić i Elena Stanković iz ŠK „Stridon“ Štrigova,

- najbojlji do 11 godina: od dječaka Mihov Aleksandar iz ŠK Gardinovec, Belica i Putar Lara iz ŠK Podsused Zagreb kod djevojčica,

- najbolji do 9 godina: Putar Leon iz ŠK Podsused Zagreb i Stojković Lea iz ŠK „Ban Jelačić“ Zaprešić,

-najuspješniji kadet do 8 godina: Colev Ivor iz ŠK „Stridon „Štrigova,

-najuspješniji kadet do 7 godina: Kastelic Amadej iz ŠD „Radenska“ Pomgrad.

- najuspješniji natjecatelji iz Varaždinske županije bili su Hostnjak Domagoj i Žagar Vida oboje iz ŠŠK „Mladost“ Var. Toplice na A turniru, te Križanić Filip iz ŠŠK „Mladost“ Var. Toplice i Žanić Petra iz ŠD Varaždin na B turniru.

Ove godine nastupio je rekordan broj sudionika iz Varaždinske županije, njih 25, iz 4 kluba!

             

Turnir je otvorio veleposlanik Japan u RH gdin Ide koji je tog dana bio u službenom posjetu gradu Var. Toplice. Organizator zahvaljuje donatorima predmetnih nagrada za djecu, a to su bili: Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju V. Toplice, „Bernarda“ d.o.o. Puščine i „Comet“ Novi Marof. Više slika pronađite OVDJE, a rezultate OVDJE.

sahuvz @ 10:55 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, travanj 10, 2014
ŠŠK Mladost je u subotu 12.04. u hotelu Minerva bio domaćin završnice kadetskih liga regije centar u kojima je ove godine nastupilo 60 kadetskih ekipa iz 8 županija i grada Zagreba, a od toga tek tri ekipe iz naže županije; Mladost I u 2. ligi, Mladost II u 3., te Varaždin u 4. ligi. Nadamo se da će od iduće sezone sa svojim kadetima ovo natjecanje početi igrati i ekipe iz Novog Marofa i novoosnovanog kluba iz Lepoglave. Detaljne informacije, slike i video pronađite na stranici ŠŠK Mladost..

sahuvz @ 07:18 |Komentiraj | Komentari: 0