AKTUALNO

7. otvoreno kadetsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 23.05. - 25.05.2014link

Blog
ponedjeljak, svibanj 26, 2014
Pobjednici 7. opena su Livaić Leon iz HAŠK „Mladost“ Zagreb u A turniru i Kukas Oliver iz ŠK Oroslavje u B turniru.

           

Osim pehara za prvo troje natjecatelja u oba turnira, te predmetnih nagrada koje su primili svi sudionici, podijeljeno je i 12 medalja i to za:

- najuspješnije kadetkinje Kupek Lorena iz ŠK Ban Jelačić Zaprešić i Elena Stanković iz ŠK „Stridon“ Štrigova,

- najbojlji do 11 godina: od dječaka Mihov Aleksandar iz ŠK Gardinovec, Belica i Putar Lara iz ŠK Podsused Zagreb kod djevojčica,

- najbolji do 9 godina: Putar Leon iz ŠK Podsused Zagreb i Stojković Lea iz ŠK „Ban Jelačić“ Zaprešić,

-najuspješniji kadet do 8 godina: Colev Ivor iz ŠK „Stridon „Štrigova,

-najuspješniji kadet do 7 godina: Kastelic Amadej iz ŠD „Radenska“ Pomgrad.

- najuspješniji natjecatelji iz Varaždinske županije bili su Hostnjak Domagoj i Žagar Vida oboje iz ŠŠK „Mladost“ Var. Toplice na A turniru, te Križanić Filip iz ŠŠK „Mladost“ Var. Toplice i Žanić Petra iz ŠD Varaždin na B turniru.

Ove godine nastupio je rekordan broj sudionika iz Varaždinske županije, njih 25, iz 4 kluba!

             

Turnir je otvorio veleposlanik Japan u RH gdin Ide koji je tog dana bio u službenom posjetu gradu Var. Toplice. Organizator zahvaljuje donatorima predmetnih nagrada za djecu, a to su bili: Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju V. Toplice, „Bernarda“ d.o.o. Puščine i „Comet“ Novi Marof. Više slika pronađite OVDJE, a rezultate OVDJE.

sahuvz @ 10:55 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, travanj 10, 2014
ŠŠK Mladost je u subotu 12.04. u hotelu Minerva bio domaćin završnice kadetskih liga regije centar u kojima je ove godine nastupilo 60 kadetskih ekipa iz 8 županija i grada Zagreba, a od toga tek tri ekipe iz naže županije; Mladost I u 2. ligi, Mladost II u 3., te Varaždin u 4. ligi. Nadamo se da će od iduće sezone sa svojim kadetima ovo natjecanje početi igrati i ekipe iz Novog Marofa i novoosnovanog kluba iz Lepoglave. Detaljne informacije, slike i video pronađite na stranici ŠŠK Mladost..

sahuvz @ 07:18 |Komentiraj | Komentari: 0
srijeda, ožujak 19, 2014
PRILOG

REZULTATI: CHESS-RESULTS

PRAVILNIK TURNIRA

POVIJEST TURNIRA

KARTA

SMJEŠTAJ

RASPIS 

                              

sahuvz @ 13:23 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, veljača 17, 2014
Jučer, 16. 2. 2014. odigrano je u prostorijama ŠD Varaždina ovogodišnje županijsko kup natjecanje.Treće mjesto osvojila je ekipa Mladosti iz Varaždinskih Toplica pobijedivši ekipu Metalca iz Ladanja Donjeg.Prvo mjesto osvojila je ekipa ŠD Varaždina II, pobijedivši u finalu ekipu ŠK Marof iz Novog Marofa.

sahuvz @ 11:49 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, veljača 11, 2014
Redovna godišnja skupština ŠSVŽ održati će se 16. 2. 2014. godine u 14 sati, u prostorijama Šahovskog društva Varaždin, Alojzija Stepinca 1.  predsjednik ŠSVŽ Miljenko Kelemen

sahuvz @ 20:31 |Komentiraj | Komentari: 0