AKTUALNO

8. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 15.05. - 17.05.2015 → link

Blog
petak, svibanj 1, 2015
U organizaciji Osnovne škole "Gustav Krklec" Maruševec, odnosno učitelja Mihael Vurušića i ŠU "Metalac" iz Ladanja Donjeg, u područnoj školi u Druškovcu održan je kadetski turnir za najmlađe uzraste. Igralo se 7 kola po tempu od 15 minuta po partiji, a natjecalo se ukupno 40 igrača iz 6 klubova/mjesta; po tri iz Varaždinske i Međimurske županije. Turnir je bio namijenjen najmlađim uzrastima i početnicima, te je s obzirom na odaziv, prikazanu igru, turnirsku atnosferu i organizaciju u potpunosti uspio. Bilo bi odlično kada bi se održao i sljedeće godine uz još veći odaziv iz naše županije. Pobjednik turnira je Hrvoje Hostnjak iz ŠŠK "Mladost" Var. Toplice.

REZULTATI

                       

                       

još slika

sahuvz @ 12:38 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, ožujak 17, 2015
U Varaždinskim Toplicama, u subotu 21.03.2015. započinje prvi krug kadetskih liga regije centar. Ove godine iz naše županije sudjeluju 3 ekipe: 

Mladost I, Var. Toplice - 2. liga

Mladost II, Var. Toplice - 3. liga

ŠD Varaždin - 4. liga

Svi detalji OVDJE

sahuvz @ 13:07 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, ožujak 10, 2015
PRIJAVLJENI IGRAČI

Objavljen je RASPIS 8. opena za mlade. Nakon nekoliko godina održati će se i Juniorski turnir.

PRAVILNIK TURNIRA

POVIJEST TURNIRA

KARTA

SMJEŠTAJ
                             

sahuvz @ 14:47 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, prosinac 22, 2014
Po prvi puta organizirano je prvenstvo srednjih škola Varaždinske županije u organizaciji Županijskog školskog športskog saveza i našeg šahovskog saveza. Prijavile su se 4 škole kod mladića i 1 škola kod djevojaka ali u tolikom broju da su se formirale tri ekipe. Kod mladića uvjreljivo je pobjedila Prva gimnazija u kojoj su se našli ponajbolji šahisti iz generacije: Toplak, Gregurić, Makar, Kelava i Petrović. Kod djevojaka pobjedila je ekipa "Sunce" iz Druge gimnazije.

                VIŠE SLIKA

Ovo natjecanje ima za cilj zadržati interes prema šahu u srednjoškolskom uzrastu, napose kod djece koja su se redovito natjecala na županijskim prvenstvima osnovnih škola, kao i potaknuti HŠŠS da u budućnosti upriliči državno prvenstvo srednjih škola u šahu na kojem bi nastupili županijski pobjednici.

sahuvz @ 11:40 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, prosinac 9, 2014
Tradicionalno, na Štefanje u petak 26.12. sa početkom u 10:00 sati u osnovnoj školi u Var.Toplicama održati će se Božićni turnir. Tempo igre: 10 minuta, švicarski sustav 9 kola. Svi sudionici primiti će simboličnu nagradu, a najbolji iz kluba Mladost prijelazni klupski pehar. Upisnine nema. REZULTATI

sahuvz @ 10:02 |Komentiraj | Komentari: 0