AKTUALNO

10. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 29.04. - 01.05.2017 → link www.sah-mladost.hr

Blog - siječanj 2013
četvrtak, siječanj 3, 2013
U prostorijama Dječjeg odjela gradske knjižnice " Metel Ožegović" održati će se od 7. do 9. I. 2013. g. mala zimska škola šaha za početnike i kompjutorska škola šaha za one koji već nešto znaju o šahu, a htjeli bi saznati nešto više.Školu za početnike voditi će u terminima od 15 do 16 sati mladi član ŠD Varaždina Josip Kelava, dok će kompjutorsku školu šaha voditi majstorski kandidat Miljenko Kelemen i Nikola Makaj u terminima od 16 do 17 sati. Škole su besplatne, pa pozivamo mlade i njihove roditelje da dođu u što većem broju. Može se doći sva tri dana, ili samo jedan ili dva.

P.S. Zimska škola uspješno je održana u suradnji s gradskom knjižnicom, u kojoj se između ostalog mogu pronaći i šahovske knjige, na odjelu za mlade i u glavnoj knjižnici. Šah nije lako naučiti igrati, jer zahtijeva od svakoga vremenski angažman, pa su zimski praznici pogodni za početak učenja, a i za produbljivanje znanja za mlade koji ga već neko vrijeme uče.

sahuvz @ 12:27 |Komentiraj | Komentari: 0