AKTUALNO

10. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 29.04. - 01.05.2017 → link www.sah-mladost.hr

Blog - listopad 2010
ponedjeljak, listopad 25, 2010
U subotu 23. 10. 2010. odigrano je  zadnje ovogodišnje kolo te lige, u restoranu Marof u Novom Marofu.Rezultati su ažurno objavljeni na stranicama HŠS-a. Kapetan pobjedničke ekipe ŠD Međimurja u sredini, kapetan drugoplasirane Slobode iz Mihovljana na slici lijevo i kapetan trećeplasirane ekipe ŠK Stridon II na slici desno.  Liga je organizacijski protekla u najboljem redu, za što su osim povjerenika lige zaslužni i igrači i kapetani svih ekipa. Općenito Lige HŠS-a su zadnjih godina sve bolje organizirane i uhodane, tako da se već danas znaju i termini kvalifikacijskog meča za ulazak u II ligu Centar između gore spomenute ekipe ŠD Međimurja iz Čakovca i ŠK Podravke iz Koprivnice.

Već početkom 11. mjeseca starta lokalna kadetska liga klubova Međimurske i Varaždinske županije.

sahuvz @ 20:37 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
ponedjeljak, listopad 18, 2010
Startao je i jesenski dio ovih liga, rezultati se ažurno objavljuju na stranicama HŠS-a za te i druge lige.

Novost je ta da se zadnje kolo III lige Centar sjever igra ove subote u restoranu Marof u Novom Marofu, (nasuprot željezničke stanice) s početkom u 15 sati, a nakon završetka svih mečeva predviđena je i podjela pehara za tri najuspješnije ekipe ove lige. To je prilika i publici da na jednom mjestu vidi sve ekipe eve lige, a nakon večere za zainteresirane je predviđen i brzopotezni turnir.

Subota, 23. X 2010. , restoran Marof, Novi Marof, biti će od 15 do cca. 22 sata poprište zanimljivih šahovskih borbi, pa pozivam zainteresirane da navrate to pogledati.

sahuvz @ 11:02 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare