AKTUALNO

10. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 29.04. - 01.05.2017 → link www.sah-mladost.hr

Blog - listopad 2012
utorak, listopad 30, 2012
Ovogodišnju sezonu liga HŠS-a obilježio je uspjeh prve ekipe ŠD Varaždina, koja je osvojila prvo mjesto u I B ligi, i plasirala se iduće godine u I A ligu. Od ostalih seniorskih ekipa iz naše županije u trećoj ligi nastupila je ekipa ŠD Mladosti iz Varaždinskih Toplica, dok su u IV. ligi nastupile ekipe ŠK Marof iz Novog Marofa, i ekipa Metalca iz Ladanja Donjeg, te druga ekipa ŠD Varaždina, koja je osvojenim prvim mjestom izborila nastup iduće godine u III. ligi.

Od ligaških natjecanja mladih treba pohvaliti nastup čak dvije ekipe ŠK Mladosti iz Varaždinskih Toplica u kadetskoj B ligi, te jedne kadetske ekipe ŠD Varaždina.

sahuvz @ 19:07 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, listopad 7, 2012
Ovaj vikend startala je kadetska B liga u Topuskom. Iz naše županije nastupile su dvije ekipe ŠK Mladost iz Varaždinskih Toplica, i kadetska ekipa ŠD Varaždina.Nastavak kadetske lige iduće je subote u Đurđevcu.Počele su i III. i IV. seniorske lige (na slici početak meča Sloboda Mihovljan II -ŠD Varaždin II).

sahuvz @ 19:34 |Komentiraj | Komentari: 0