AKTUALNO

10. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 29.04. - 01.05.2017 → link www.sah-mladost.hr

Blog - studeni 2011
srijeda, studeni 9, 2011
I ovogodišnje III. i IV. lige HŠS-a protekle su u najboljem redu, ažurno vođene od strane povjerenika lige Saše Stankovića. (na slici sudionici IV. lige)Na slici  dolje igrači ŠU Metalac, Ladanje Donje, lijevo, protiv ekipe ŠK Novi Marof, desno, u međusobnom meču zadnjeg kola IV. lige. Najviše razloga za zadovoljstvo ove godine od ekipa iz Varaždinske županije ima trećeligaš ŠK Mladost iz Varaždinskih Toplica jer su bili drugi u svojoj ligi, a ove su godine s čak dvije ekipe nastupili u kadetskoj B ligi.U lokalnom šahovskom kalendaru slijedi u subotu 12. 11. u Čakovcu memorijal dr. Slavko Petrović. a u nedjelju 20. 11. u Miklavcu humanitarni turnir "za Damira", o čemu više idući tjedan.

sahuvz @ 09:47 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, studeni 1, 2011
U subotu 29. X. završila je ovogodišnja III liga, u lijepo uređenim prostorima društvenog doma u Mihovljanu (na slici), a u Topuskom je završila i kadetska liga Centar za ovu godinu.IV liga centar B završava za tjedan dana pa će nakon toga biti prilika za kratki osvrt na nastup svih ekipa iz naše županije u ovim ligama HŠS-a. Od najava skorih događaja izdvajamo brzopotezni memorijalni turnir  "Slavko Petrović", zakazan za 12. 11. u Čakovcu, prostorije Elektre, s početkom u 9 i 30 sati.

sahuvz @ 21:37 |Komentiraj | Komentari: 0