AKTUALNO

10. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 29.04. - 01.05.2017 → link www.sah-mladost.hr

Blog - prosinac 2010
nedjelja, prosinac 26, 2010
Turnir je ove godine okupio 30 igrača. U prijateljskom ozračju i ugodnom ambijentu hotela “Tonimir” nakon 9 kola sa osvojenih 7 bodova najbolji je bio Ivan Vujec. Slijede Tihomir Car i Zoran Premužić sa osvojenih 6,5 bodova. Najuspješnija šahistica bila je Ivona Purgar (6.mjesto/ 6 bodova), a od domaćina najbolji plasman i prijelazni klupski pehar osvojio je Elvis Živković (9.mjesto/5 bodova). Čestitke svima!

sahuvz @ 17:58 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
petak, prosinac 17, 2010
Već tradicionalno,  pozivamo sve klubove odnosno šahistice i šahiste iz Varaždinske Županije na Božićni turnir koji će se održati u hotelu «Tonimir» u Var. Toplicama u nedjelju 26. prosinca sa početkom u 10:00 sati. Turnir je pojedinačan, tempo igre je 10 minuta i igrati će se 9 kola po švicarskom sistemu. Kotizacija iznosi 20 Kn po igraču, svi učesnici dobiti će prigodan poklon, a najbolje plasirani domaći igrač osvaja prijelazni klupski pehar.sahuvz @ 09:06 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, prosinac 13, 2010
Nakon V odigranih kola jučer je završila druga sezona ove lige kojoj je cilj pružiti mladima priliku da igraju ozbiljne partije s svojim vršnjacima, ali i da vježbaju timski duh. Ove godine je pobijedila ekipa ŠK Slobode iz Mihovljana, ispred prve ekipe ŠK Stridon iz Štrigove, a treće mjesto osvojila je ekipa ŠK Gornji Mihaljevec. Daljnji poredak bio je ŠD Varaždin, ŠK Stridon II, te ŠSK Mladost iz Varaždinskih Toplica.

Sve ekipe zadnje kolo igrale su u Mihovljanu.Tri pobjedničke ekipe.Nakon podjele pehara igrao se i brzopotezni turnir.Liga je pokazala da postoji solidna baza mladih igrača željnih igre i nadmetanja s vršnjacima, pa je na nama starijima da im to i omogućimo.Sve ekipe.

sahuvz @ 10:28 |Komentiraj | Komentari: 0