AKTUALNO

10. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 29.04. - 01.05.2017 → link www.sah-mladost.hr

Blog - prosinac 2012
ponedjeljak, prosinac 17, 2012
U srijedu 26.12 (na Štefanje) sa početkom u 10:00 sati, u osnovnoj školi u Var. Toplicama održan je tradicionalni brzopotezni turnir (tempo 10 min) na kojem sudjelovalo 34 igrača iz Varaždinske županije..

Pobjednik turnira je Tihomir Car. Ovdje možete vidjeti sve rezultate.

Svaki sudionik primio je predmetnu nagradu, tri najboljeplasirana te najuspješnija šahistica po dvije nagrade, a Josip Matkun kao najbolji igrač iz šk Mladost, V. Toplice osvajio je i prijelazni pehar. 

sahuvz @ 08:20 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, prosinac 7, 2012
Danas je Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina proglasila ekipu ŠD Varaždina i plasman iste u IA Hrvatsku ligu sportskim pothvatom za mjesec listopad.  Mi šahisti koji dugi niz godina igramo ligaška natjecanja znamo koliko je tako nešto teško dostići u našim  ligama, te možemo slobodno ovo proglasiti i sportskim rezultatom godine, gledajući našu Varaždinsku županiju i šahovske klubove koji u njoj djeluju.Čestitke svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovom sportskom rezultatu.Na slici: Varaždinski članovi prve ekipe ŠD Varaždina, nama šahistima dobro poznati, a da ih predstavimo bolje široj sportskoj javnosti to su u gornjem redu FIDE majstori Orak Ljubomir i Car Tihomir, a u donjem gledajući s lijeva na desno, majstorski kandidati Ivan Vujec, Goran Šegović i Janko Havaš.

sahuvz @ 20:11 |Komentiraj | Komentari: 0