AKTUALNO

10. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 29.04. - 01.05.2017 → link www.sah-mladost.hr

Blog - prosinac 2014
ponedjeljak, prosinac 22, 2014
Po prvi puta organizirano je prvenstvo srednjih škola Varaždinske županije u organizaciji Županijskog školskog športskog saveza i našeg šahovskog saveza. Prijavile su se 4 škole kod mladića i 1 škola kod djevojaka ali u tolikom broju da su se formirale tri ekipe. Kod mladića uvjreljivo je pobjedila Prva gimnazija u kojoj su se našli ponajbolji šahisti iz generacije: Toplak, Gregurić, Makar, Kelava i Petrović. Kod djevojaka pobjedila je ekipa "Sunce" iz Druge gimnazije.

                VIŠE SLIKA

Ovo natjecanje ima za cilj zadržati interes prema šahu u srednjoškolskom uzrastu, napose kod djece koja su se redovito natjecala na županijskim prvenstvima osnovnih škola, kao i potaknuti HŠŠS da u budućnosti upriliči državno prvenstvo srednjih škola u šahu na kojem bi nastupili županijski pobjednici.

sahuvz @ 11:40 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, prosinac 9, 2014
Tradicionalno, na Štefanje u petak 26.12. sa početkom u 10:00 sati u osnovnoj školi u Var.Toplicama održati će se Božićni turnir. Tempo igre: 10 minuta, švicarski sustav 9 kola. Svi sudionici primiti će simboličnu nagradu, a najbolji iz kluba Mladost prijelazni klupski pehar. Upisnine nema. REZULTATI

sahuvz @ 10:02 |Komentiraj | Komentari: 0
U organizaciji županijskog školskog športskog saveza i ŠŠK Mladost 08.12. je u Var. Toplicama održano županijsko natjecanje u šahu u kategoriji dječaka i djevojčica. Pobjedničke ekipe plasirale su se na poluzavršnicu državnog prvenstva koja će se igrati u veljači, a to su: kod dječaka Osnovna škola iz V. Toplica i OŠ Maruševec/PŠ Durškovec kod djevojčica. Rezultati ovdje: dečki, cure.

                  žup

sahuvz @ 09:53 |Komentiraj | Komentari: 0