AKTUALNO

10. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 29.04. - 01.05.2017 → link www.sah-mladost.hr

Blog - veljača 2011
četvrtak, veljača 24, 2011
U Novom Marofu 24.02.2011 odigrana su županijska školska ekipna prvenstva za djevojčice i dječake. Kod dječaka u konkurenciji 9 škola (na 4 ploče) prvo mjesto osvojila je Druga OŠ Varaždin, a kod djevojčica pobjedila je OŠ „A. i I. Kukuljević“ iz Varaždinskih Toplica u konkurenciji 2 škole (na 3 ploče). Ovo natjecanje pokazalo je da kod djece postoji veliki interes za šah pa ovim putem pozivamo sve prosvjetne i šahovske djelatnike koji za to imaju mogućnosti i volje da na bilo koji način potpomognu razvoju šaha u svojim školama. Donosimo rezultate turnira dječaka; poredak, rezultati, pojedinačni rezultati, pojedinačni poredak, tablica.

                                 nm

 

sahuvz @ 15:24 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, veljača 9, 2011
Varaždinske Toplice, 29.travanj - 1.svibanj 2011.Turnir je uvršten u obračun nacionalnog rejtinga od 1. svibnja!

PRILOG               GALERIJA SLIKA

Rezultati kadetskog turnira: CHESS RESULTS.

Rezultati juniorskog turnira: ovdje.

 Kratki video zapis.

U subotu 30. travnja poslijepodne organizirano je razgledavanje Varaždinskih Toplica uz pratnju turističkog vodiča za sve zainteresirane sudionike i posjetitelje šahovskog turnira ! 

                           

Turnir je postao međunarodni !

Objavljen je raspis četvrtog po redu županijskog opena za mlade u Varaždinskim Toplicama. Ove godine očekuje se nastup mladih iz Mađarske i Slovenije. RASPIS

Povijest turnira

SMJEŠTAJ

Cijene smještaja kreću se od 80 do 100 Kn u privatnom smještaju, u objektu 'Ozis' 157 Kn (moguće 127 Kn za djecu po dogovoru), motel 'Tonimir' 132 Kn, te u hotelu 'Minerva' od 230 Kn na više. Sve cijene su za 1 noćenje po osobi.

 

sahuvz @ 13:52 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
nedjelja, veljača 6, 2011
Danas je završilo borbeno i do samog kraja neizvjesno žensko prvenstvo Hrvatske.  Ivona Purgar uspjela je popraviti svoj prošlogodišnji rezultat za čak 1,5 bod, što joj je prema dobivenim informacijama dovoljno i za prvi bal za žensku inter majstoricu. Za maturanticu varaždinske gimnazije podjela 2 do 5 mjesta na seniorskom prvenstvu države sigurno je kruna dosadašnje sportske karijere. Rezultat je plod njenog dugogodišnjeg marljivog rada na šahu, koji se odvijao uz pomoć obitelji i njenih trenera.  Čestitke na ostvarenom rezultatu.

sahuvz @ 21:22 |Komentiraj | Komentari: 0