AKTUALNO

10. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 29.04. - 01.05.2017 → link www.sah-mladost.hr

Blog - travanj 2010
ponedjeljak, travanj 26, 2010
Proteklog vikenda, 24. i 25. travnja, odigrani su mečevi 4. kola liga centar B sjever,  linkovi na rezultate po pločama i poredak:
⇒ III. liga

IV. liga
Zadnje kolo proljetnog dijela natjecanja na rasporedu je 08. i 09. svibnja.
sahuvz @ 23:25 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
ponedjeljak, travanj 19, 2010
17. i 18. travnja odigrani su mečevi 3. kola liga centar B sjever,  linkovi na rezultate po pločama i poredak:
III. liga
IV. liga
4. kolo III. i IV. lige na rasporedu je 24. i 25. travnja.
sahuvz @ 22:23 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, travanj 7, 2010
Na kadetskom turniru natjecalo se je ukupno 62 igrača, a na juniorskom turniru 6, iz ukupno 18 klubova. Iz Varaždinske Županije nastupilo je ukupno 17 igračica i igrača u kadetskoj konkurenciji. Od toga njih 8 iz ŠD Varaždin, 6 iz ŠK Mladost Var.Toplice i 3 iz ŠK Novi Marof. U juniorskoj konkurenciji nije bilo naših predstavnika.

Pobjednik kadetskog turnira je Bruno Pavčević iz ŠK Zagreb, a pobjednik juniorskog Sršan Matija iz ŠK Pretetinec.
Najbolje plasirani kadet iz naše županije je Bogović David iz ŠD Varaždin koji je osvojio 11. mjesto, dok je najbolje plasirana kadetkinja iz naše županije Danijela Mičuda iz ŠK Mladost Var. Toplice koja je osvojila 46. mjesto. 
Prva trojica plasiranih na oba turnira primili su pehare, a svi natjecatelji prilmili su predmetne nagrade koje su sami birali ovisno o plasmanu. Peharima su nagrađeni i najbolje plasirani kadet i kadetkinja do 10 godina starosti, a to su Livaić Leon iz ŠK "Banja Luka" Zagreb i Samardžić Ana iz ŠK Ericson Nikola Tesla Zagreb.
Pokrovitelji turnira bili su Varaždinska Županija, Hrvatski Šahovski Savez, Turističa Zajednica Var.Toplice,  Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Var.Toplice, Školska zadruga iz OŠ Var.Toplice, slastičarnica Nympha i OŠ "A i I Kukuljević" koja je bila domaćin turnira. I ovim putem svima njima srdačno zahvaljujemo! 
sahuvz @ 16:05 |Isključeno | Komentari: 0
utorak, travanj 6, 2010
Nikad jača I. Hrvatska juniorska liga počela je današnjim partijama prvog kola, a u intenzivnom ritmu (uglavnom dvije partije dnevno, na dugi tempo igre). Ovo kvalitetno i zanimljivo natjecanje može se lijepo pratiti na stranicama HŠS-a.

Ovaj petak 9. 4. s početkom u 15 sati u Varaždinskim Toplicama u osnovnoj školi starta i III otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, koje je prilika mladim igračima da na jedan srednje dugačak tempo igre (30 minuta+30 sec/potez) odigraju do nedjelje 7 kola.
Raspis je  već dugo na stranicama HŠS-a i Lovca na damu, pa se nadamo dobrom odazivu.
U ime organizatora Šahovskog kluba Mladost i Šahovskog saveza Varaždinske županije pozivamo Vas da popratite i ovo natjecanje, ako ste u prilici. Veseliti će nas ako navratite i na kratko, pogotovo ako koji roditelj dovede svoje djete da samo vidi kako izgleda jedno šahovsko natjecanje, jer je ono i pokrenuto s idejom da prvenstveno mladima u našoj županiji približi jedno zanimljivo šahovsko natjecanje.
Svim gostima pokušati ćemo se predstaviti kao dobri domaćini i veseli nas Vaš dolazak.
sahuvz @ 14:30 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare