AKTUALNO

10. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 29.04. - 01.05.2017 → link www.sah-mladost.hr

Blog - travanj 2012
ponedjeljak, travanj 30, 2012
Pobjednici turnira na kojem je sudjelovalo 89 natjecatelja iz ukupno 23 hrvatska i slovenska kluba su; u kadetskoj konkurenciji Skuhala Luka iz ŠD Radenska Pomgrad, M. Sobota i Juraj Havaš iz HAŠK Mladost, Zagreb u juniorskoj konkurenciji.

      

U dobnoj skupini do 10 godina kod djevojčica je najbolja bila Nuša Hercog, a kod dječaka Nejc Amon, oboje iz ŠD Šentjur. U kategoriji do 13 godina najbolji su bili Hana Nemec iz ŠD Radenska Pomgrad, M. Sobota i Bruno Makovec iz ŠK Sloboda Mihovljan-Čakovec, te Danijela Mičuda iz ŠK Mladost Var.Toplice u dobnoj skupini djevojčica do 16 godina.

      

Rezultati i slike mogu se pronaći na internet stranici turnira.

 

 

sahuvz @ 08:01 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, travanj 16, 2012
Ove godine u 3. seniorskoj ligi natječe se samo jedan klub iz naše županije ("Mladost" Var.Toplice), a u 4. ligi natječu se tri kluba (Metalac Ladanje, Marof, Varaždin II).

Rezultate navedenih liga možete pratiti desno u rubrici 'Izdvojeno' !

sahuvz @ 09:53 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, travanj 1, 2012
Na danas održanom natjecanju Kup  Varaždinske županije prvo mjesto osvojila je ekipa ŠK Marof iz Novog Marofa, ispred ekipe ŠD Varaždin II. Treće je mjesto osvojila ekipa ŠK Mladost iz Varaždinskih Toplica, a četvrto Metalac iz Ladanja Donjeg.U nastavku šahovskih aktivnosti u IV. mjesecu slijede prva kola u III. i IV. ligi, a zadnji vikend rezerviran je za natjecanje mladih nada u Varaždinskim Toplicama.

sahuvz @ 21:18 |Komentiraj | Komentari: 0