AKTUALNO

10. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 29.04. - 01.05.2017 → link www.sah-mladost.hr

Blog - lipanj 2011
nedjelja, lipanj 26, 2011
Jučer su u Rapcu završila kadetska prvenstva Hrvatske za 2011. godinu. Na stranici prvenstva vidljivi su svi rezultati, pa tako i troje mladih iz Varaždinske županije. Četvrto mjesto Lovre Špiranca, jedanaesto Noemi Špiranec i dvanesto Matije Njegača lijepi su rezultati.Atmosferu natjecanja dočaravaju slike koje je napravio Nenad Njegač.Osmjesi i palci u zrak znakovi su da je natjecanje bilo zanimljivo.Juniori i seniori iz klubova Varaždinske županije igrali su proteklog tjedna i na velikom Pula Openu, a za nedjelju 3. 7. 2011. imamo poziv na Otvoreno brzopotezno prvenstvo Međimurske županije koje će se održati na nogometnom igralištu u Gornjem Mihaljevcu s početkom u 10 sati. (13 kola/ 5 minuta po igraču)   Zainteresirani kadeti mogu 3. 7. ići i u Oroslavlje, također nama susjednu županiju, na Otvoreno kadetsko prvenstvo.

sahuvz @ 19:39 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, lipanj 14, 2011
U subotu 11. 6. održana je tradicionalni pozivni kadetski turnir u prostorijama osnovne škole, povodom dana grada Novog Marofa.Šahovskih natjecanja mladih nema previše i svako zaslužuje pohvalu. Koristimo priliku da uputimo mlade željne natjecanja u vrijeme ferja da se prijave do 18. 6. za INA Sportske igre mladih. LINKPobjednici turnira Kuzelj Rikardo, Matušin Ivan i Koščak Antonio.

Foto: Nenad NjegačVeć potkraj ovog tjedna startaju dva velika šahovska događaja, Kadetsko prvenstvo Hrvatske u Rapcu i Pula OPEN, koji će se sigurno moći i ove godine lijepo pratiti na stranicama HŠS-a, a zbog važnosti istih za razvoj šaha u Hrvatskoj spominjemo ih i ovdje.

sahuvz @ 14:42 |Komentiraj | Komentari: 0