AKTUALNO

10. otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, Var. Toplice, 29.04. - 01.05.2017 → link www.sah-mladost.hr

Blog - srpanj 2011
ponedjeljak, srpanj 25, 2011
Od 24. do 30. VII u Topuskom se održavaju juniorska prvenstva Hrvatske za ovu godinu.

Natjecanje se može lijepo pratiti na stranicama prvenstva, a nadamo se da će biti i dobrih rezultata mladih iz Varaždinske županije.

Na jučer završenom VI. Otvorenom ekipnom prvenstvu Štrigove nastupile su dvije ekipe iz naše županije, ekipa Mladosti iz Varaždinskih Toplica osvojila je IV mjesto, dok je ekipa naziva Ljubitelji šaha iz Varaždina bila VII od ukupno 18 ekipa.

sahuvz @ 16:36 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, srpanj 4, 2011
 - Otvoreno kadetsko prvenstvo Krapinsko-zagorske županije (9kola/15min), nedjelja 03.srpnja 2011

Na odlično organiziranom prvenstvu koje se sastojalo od dva turnira u konkurencijama do 11 i do 15 godina nastupilo je 6 članova ŠK Mladost iz Var. Toplica. Turnir je privukao ponajbolje kadete iz uže regije, uključujući i aktualnog prvaka Hrvatske Livaić Leona, čak i dvojac iz Češke, te tročlanu ekspediciju iz Rijeke koja je dala oba pobjednika : u konkurenciji do 11 godina pobijedio je Teo Tomulić (ŠK Junior, Rijeka), a do 15 godina pobijedio je Sven Tica (ŠK Rijeka). Tradicionalno pravo zagorstvo domaćinstvo, odličan sudački dvojac (Hamer, Švaljek) te bogat i originalan nagradni fond koji je podijeljen svim natjecateljima ostavili su dojam koji će iduće godine sigurno privući još veći broj sudionika. Predstavnici iz naše Županije sakupili su ne mali broj bodova te puno iskustva igrajući u jakoj konkurenciji. Najspretniji naš predstavnik bio je Ivan Mičuda sa osvojenih 5 bodova.

Rezultati:     -turnir do 11 godina       /     - turnir do 15 godina

      

 

sahuvz @ 16:57 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare